24 Mayıs 2013 Cuma

Okey Oynamak - Okey Oyunu Oyna

SINIRSIZ EĞLENCE
                İnternet sadece haberleşmek ya da alışveriş yapmak için kullanılmıyor. Özellikle küçüklerin internet üzerinden en fazla yaptıkları işlerin başında oyun oynamak geliyor. En az küçükler kadar büyükler de internet üzerinden oyun oynamayı çok seviyorlar. Her internete girdiklerinde mutlaka bir oyun oynamaya çalışıyorlar. Okey oyunu oyna için interneti kullanan kişilerin sayısı da her geçen gün biraz daha artıyor. Okey oyna imkânı hem onlara güzel saatler geçirmesinde yardımcı oluyor hem de biraz da olsa stresten uzaklaşmalarını sağlıyor.
Okey oyunu internet üzerinden tek başımıza oynayabildiğimiz ayrıca karşı tarafa bir eş alarak iki kişi ile de oynayabildiğimiz bir oyun çeşidi. Artık insanlar evlerinden çıkıp kafeye gitmek yerine arkadaşları ile sanal kafelerde okey oyunu oynamayı tercih ediyorlar. Aynı siteye arkadaşımız ile ayrı yerlerden girerek, eş olarak bu güzel oyunu takım halinde oynama şansımızda var. Okey oyunu farklı seçenekleri ile oynanabiliyor.

Bu okey oyunu çeşitleri arasında en fazla tutulan tür olarak renkli oyun ve düşmeli oyun gösteriliyor. Amaç en kısa zamanda elimizdeki taşlarla bitip karşımızdakine daha fazla sayı yedirmek. Bu yüzden elimizdeki taşlarla en iyi sıralamayı yapıp bir an önce bitmeliyiz. Biten kişiden belli bir sayı ile başlayan rakamı düşülüyor. Burada amaç bir an önce sıfıra ulaşmak yani en kısa süre içinde oyunda birinci olmak için birçok defa bitiş yapmak. Üye olmadan Okey Oyna

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder