24 Mayıs 2013 Cuma

Okey - Okey Sitesi

KEYİFLİ OKEY
                Kısa zamanda artık insanların internet üzerinden oyun oynaması çok popüler bir hale geldi. Bu konuda her gün internet üzerinde çok sayıda oyun sitesi açılıyor. Özellikle erkekler okey oyununda ve kağıt oyunlarında internet üzerinde daha fazla zaman geçirmeye başladılar. Bu yüzden artık evlerinden çıkmadan çok rahat bir şekilde okey oyunu oynayabiliyorlar.
Okey - Okey Sitesi Bedava Okey Oyna oyununa olan ilgi sadece erkeklerde geçerli bir durum değil. En az erkekler kadar bayanlar da bu oyunu giderek artan bir şekilde oynamaya başladılar. Bu yüzden artık bu oyunu oyamayabilecekleri sitelerin sayısında da bir patla yaşandı. Okey oyunu oyna seçeneğini nerdeyse her site kendi oyunları arasında dâhil etmiş durumda.

Okey oyna seçeneği tek başına oynanabildiği gibi eşli olarak da oynanıyor. Sevdiğiniz bir arkadaşınız ile aynı oyun sitesine girerek bu oyunu sanal ortamda karşılıklı olarak oynama şansınız var. Bu oyunun grafikleri ve hazırlanışı basit olduğu için en kötü bilgisayarlardan bile çok rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. Bu yüzden insanlar bu oyuna girdikleri andan itibaren bu oyunun tam anlamıyla bağımlısı oluyorlar. Farkı şekillerde ve farklı türlerde oynana okey oyununun en fazla oynanan şekli renkli diye bilinen belli renklerin belli bir sayı katına eşit olduğu şeklidir. Biten kişinin dışındaki kişiler ellerinde kalan sayıyı o el hangi renk okey olarak belirlenmişse onunla çarparak kendi hanelerine yazıyorlar ve bu şekilde oyuna devam ediyorlar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder